Maak lastige zaken rondom de dood bespreekbaar dankzij Levenseinde Dilemma

Persoonlijke begeleiding zonder waardeoordeel

In moeilijke tijden is praten belangrijk. Uw gevoelens uiten en lastige zaken bespreekbaar maken. Kunt u met uw vragen en emoties niet terecht bij uw naasten? Dan is een onafhankelijk luisterend oor fijn. Marion Rookhuizen, gevestigd in Baarn, is een ervaren coach en mediator. Ze luistert, zonder waardeoordeel, en helpt u meer inzicht te krijgen in uw vragen of in de mogelijke oplossingen.

Marion Rookhuizen, mediator en levenseinde-coach

Uw familie vertellen dat u dood wil? Levenseinde Dilemma helpt u daarbij

Mijn werk is het ondersteunen van mensen in het maken van hun eigen keuzes. Door te luisteren, mensen aan het denken te zetten, te informeren en te adviseren, help ik hen hun eigen kracht te vinden. In de afgelopen jaren heb ik dat vanuit heel verschillende invalshoeken gedaan. 

Ik heb onderzoek gedaan naar de positie van vrouwen in ontwikkelingslanden, maar ook beleidswerk en een politieke lobby voor jongeren en ouderen, autochtoon en allochtoon. Daarnaast heb ik gewerkt als interim-manager op het gebied van zorg en welzijn, en werkte ik als coach en mediatior voor particulieren en in het bedrijfsleven.

In al die rollen heb ik mensen kunnen helpen het beste uit zichzelf te halen, vanuit hun eigen mogelijkheden. 

Voor mij staat het respect voor de eigenheid en de eigen keuzes van mensen altijd centraal. Ik geloof in de kracht van mensen en hun ontwikkelingsmogelijkheden. 

Wat doet Marion Rookhuizen voor u

Marion Rookhuizen biedt coaching bij allerlei vraagstukken. Dat kan gaan over het leven en de dood, over beslissingen die u wil nemen of over praktische zaken. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid tot mediation, wanneer u een conflict heeft met naasten of medici over uw wensen.

Hoeveel gesprekken u nodig heeft, verschilt per persoon. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we of coaching of mediation iets voor u is. Wilt u meer weten over de werkwijze of wilt u praten met een coach?

Conflicten na een overlijden zijn vervelend. Bespreek zaken voordat het zover is met Levenseinde Dilemma